Kim Kardashian on kuin Barbie-nukke – tiimalasivartalo on lähes epätodellinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian suunnittelee omaa Skims-merkkistä vaatemallistoa, jonka mallina tähti useimmiten sosiaalisessa mediassa nähdään. Nyt Kim Kardashian ihastuttaa kuitenkin toisen suunnittelijan tekemällä asulla pukeutuessaan päästä varpaisiin Balmainin asuun.

Kim Kardashian ihastutti Instagramissa julkaisemassaan kuvasarjassa, jossa hänen yllään nähdään todella upea kaksiosainen Balmainin asu. Näyttävä mustavalkoinen asu imartelee naisen kurveja tiukkojen shortsien istuessa naisen ylle täydellisesti. Asuun kuuluu myös leikkisä yläosa, jossa on suuret ja näyttävät olkatoppaukset ja hihoihin yhdistyvät sormikkaat.

Kim Kardashian ilmoitti taannoin, että hänen Skims-alusvaatemerkkinsä tulee lanseeraamaan odotetun muotoilevan alusvaatemalliston, joka on suunnattu raskaana oleville naisille. Muun muassa televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil kritisoi vauvaa odottaville naisille myytäviä muotoilevia alusasuja. Tällä hetkellä raskaana oleva Chrissy Teigen saapui kuitenkin puolustamaan Kardashiania ja kertoi itse käyttävänsä asuja sen vuoksi, että ne antavat hänelle kaivattua tukea ja tuntuvat samalla mukavilta.