Ajokortiton kaahasi Hollolassa 230 km/h – seitsemäs kerta ilman ajokorttia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saamme päivittäin lukea uutisista, kuinka vastuuttomat liikenteen käyttäjät ajavat moottoriajoneuvoja ilman ajokorttia tai päihteiden vaikutuksen alaisena. He vaarantavat monen kanssakulkijan hengen oman elämänsä lisäksi.

Tällä kertaa poliisi on ottanut kiinni tutun 25-vuotiaan miehen, joka ajoi valtatie 4:llä törkeää ylinopeutta. Mies kulki moottoritiellä Miekkiön kohdalla 230 km/h nopeudella vaikka alueella on 120 km/h nopeusrajoitus. Eikä tässä vielä kaikki.

Hämeen poliisi kertoo ottaneensa saman miehen kiinni auton ratin takaa jo seitsemän kertaa aiemmin tänä vuonna. Hänellä ei nimittäin ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.