Gigi Hadid ilmoitti ilouutisia – synnytti terveen tytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid sai 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoisensa viikonlopun aikana. Nainen paljasti ilouutisen kuitenkin vasta nyt kertomalla asiasta omalla Instagram-kanavallaan.

Gigi Hadid ja Zayn Malik saivat terveen tyttövauvan. ”Meidän tyttäremme liittyi joukkoomme tänä viikonloppuna ja hän on jo nyt muuttanut maailmamme. Olemme niin rakastuneita”, Hadid kirjoitti suloiseen kuvaan, jossa Zayn Malik pitää pienen vauvan kädestä kiinni. Kuvaan on tulvinut onnitteluviestejä julkkiksilta, jotka ovat olleet hyvin onnellisia pariskunnan puolesta.

Gigi Hadidin isä Mohamed Hadid julkaisi viime viikonloppuna Instagram-kanavallaan kirjeen, joka oli pienelle lapsenlapselle kirjoitettu. Heti kirjeen alussa isoisä toivotti pikkuisen tervetulleeksi maailmaan. Moni alkoi heti utelemaan mieheltä, että onko vauva jo syntynyt. Tällöin Mohamed Hadid kielsi asian. Ilmeisesti lapsi oli kuitenkin jo syntynyt, mutta tuore isoisä oli innoissaan ajattelematta kertonut asiasta koko maailmalle ilman Gigin ja Zaynin lupaa.