Jennifer Lopez ja Maluma julkaisivat musiikkivideon – täynnä TikTok-tansseja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja Maluma julkaisivat juuri tulikuuman kaksiosaisen musiikkivideon. Videon alussa kuullaan kappale Pa Ti, joka vaihtuu sulavasti Lonely-kappaleeseen. Jennifer Lopez ja Maluma tulevat esiintymään yhdessä myös ensi vuonna julkaistavassa Marry Me -nimisessä elokuvassa.

Musiikkivideo sai ensi-iltansa torstaina 24. syyskuuta TikTok-sovelluksessa. Lanseeraamisessa oli mukana TikTokin supertähti Charli D’Amilio, jolla on sovelluksessa yli 87 miljoonaa seuraajaa. Vuorokausi julkaisun jälkeen video esiteltiin myös YouTubessa.

Seksikkäällä lähes yhdeksän minuutin mittaisella tuplavideolla Lopezin ja Maluman välillä nähdään kuumaa kemiaa. Videolla esitellään myös useita helppoja tanssikuvioita, jotka on selvästi mietitty jo videota tehdessä sellaisiksi, että ne on helppo kopioida TikTok-videoilla.