Chrissy Teigen ja John Legend uuteen kotiin – 17,5 miljoonan hintalappu

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Neljävuotias Luna ja kaksivuotias Miles ovat saamassa pian pikkuveljen vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen ja John Legend laittoivat heidän Beverly Hillsin kartanonsa elokuussa myyntiin. Kodille löytyikin yllättävän nopeasti ostaja, minkä vuoksi perheen tuli nopeasti löytää myös itselleen uusi koti. Viisihenkiseksi kasvava perhe koki, että he tarvitsivat lisää tilaa. Sen vuoksi he ostivat vielä entistä suuremman talon.

Chrissy Teigen ja John Legend löysivät Beverly Hillsin kukkuloilta itselleen uuden kodin, josta he maksoivat 17,5 miljoonaa dollaria. Valtavassa kartanossa on paljon avointa tilaa, kuusi makuuhuonetta ja peräti yhdeksän kylpyhuonetta. People-sivuston mukaan uudessa kartanossa on myös upeasti avautuva näköala, jota pystyy ihastelemaan takapihan omassa äärettömässä uima-altaassa loikoillen.