Diplo riisui kaiken somekuvaansa – halusi saada fanit äänestämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

DJ ja tuottaja Diplo tunnetaan erityisesti Major Lazer -projektista ja yhteistyöstään suurnimien, kuten Beyoncen, Justin Bieberin, Snoop Doggin ja Madonnan kanssa. Nyt tähti on tarjonnut yllättävää silmänruokaa faneille.

Diplo jakoi Instagramissa kokovartalokuvan, jossa hän poseeraa selin kameralle kokonaan alasti. Kuvassa veden äärellä oleskellut muusikko kehotti fanejaan rekisteröitymään äänestäjiksi marraskuussa Yhdysvalloissa järjestettäviin presidentinvaaleihin.

Rohkea otos oli fanien mieleen, sillä se keräsi nopeasti satoja tuhansia tykkäyksiä. Tähti tosin kommentoi myöhemmin julkaisunsa todistavan Instagramin olevan takapuolten ja turhan sisällön täyttämä hautausmaa ja kuvaili sen algoritmia sairaudeksi, kiittäen asiasta Mark Zuckerbergiä.

View this post on Instagram

Don't forget to register to vote

A post shared by Thomas Wesley (@diplo) on