Justin Bieber ja Chance the Rapper jakavat faneilleen 250 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu poptähti Justin Bieber julkaisi juuri Chance the Rapperin kanssa yhteisen Holy-nimeä kantavan kappaleen. Fanit kuuntelivat kappaletta taukoamatta ja saivat sen heti kohoamaan iTunes-listan kirkkaimmalle ykkössijalle. Nyt miehet haluavat kiittää fanejaan ja jakaa hyvää eteenpäin.

Justin Bieber ja Chance the Rapper päättivät yhteistuumin lahjoittaa rahaa faneilleen, jotka kärsivät taloudellisista vaikeuksista. Torstaina 26-vuotias poptähti ja 27-vuotias räppäri ilmoittivat, että kiitokseksi Holyn saamasta hyvästä vastaanotosta he ovat päättäneet yhteistyössä Cash App -sovelluksen kanssa lahjoittaa faneilleen yhteensä 250.000 dollaria.

Fanien tulee People-sivuston mukaan sosiaalisessa mediassa kertoa haastavista tilanteistaan ja siitä miksi he tarvitsevat rahaa. Nuoret miehet jakavat erikokoisia summia haluamilleen henkilöille, jotka ovat kertoneet tarinansa ja merkinneet sen aihetunnisteella #JBChanceHoly.