Poliisia paennut nainen: ”Minulla on kamala kakkahätä”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vanhan sanonnan mukaan hätä ei lue lakia. Väite kävi selväksi taannoin Yhdysvaltojen Oklahomassa, jossa poliisin pysäyttämä nainen kertoi kärsivänsä pahasta vessahädästä juuri ennen takaa-ajoa.

Poliisi pysäytti 28-vuotiaan Emily Jean Owings Sindtin Oklahoman Enidissä, sillä hän ei käyttänyt turvavyötä. Viranomaisille kävi pian ilmi, että naisen kortti oli hyllyllä ja hänestä oli tehty pidätysmääräys kahdessa piirikunnassa. Sindt yritti päästä pois tilanteesta vetoamalla syntymäpäiväänsä ja luonnollisiin tarpeisiin.

– Mutta minulla on kamala kakkahätä, nainen intti poliiseille.

Poliisin pyydettyä naista astumaan ulos autostaan hän painoi kaasua ja yritti paeta paikalta. Poliisi ajoi takaa yli 110 kilometrin tuntivauhtia ajanutta epäiltyä, kunnes hänet lopulta pysäytettiin. Sindt pidätettiin poliisin mukaan syytettynä holtittomasta ajamisesta, ilman korttia ajamisesta ja huumeiden käyttöön tarkoitetun esineen hallussapidosta.

 

Officers arrested a 28-year-old Enid woman Tuesday morning following a short pursuit when she fled from a traffic stop…

Publiée par Enid Police Department sur Jeudi 17 septembre 2020