Uusi realitysarja seuraa mammanpoikia – äidit ja miniät tukkanuottasilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanava tuo kotikatsomoihin uuden realitysarjan, jossa seurataan äitejään palvovia ja kuuliaisesti kaikessa tottelevia aikamiehiä. Heidän tyttöystävänsä ovat kirjaimellisesti helisemässä äitien määräysvallan alla.

Ilkeä anoppi on monelle naiselle valitettavan tuttu tilanne. Poikien äidit saattavat tunkeutua liiaksi heidän lastensa elämään vielä aikuisenakin. Äidit saattavat myös kokea miniänsä uhaksi voimavaran sijaan.

I Love Mama’s Boy kertoo siitä, kuinka hankalaksi omistushaluiset äidit voivat tehdä heidän poikiensa rakkauselämän. Lokakuussa Yhdysvalloissa alkava sarja seuraa amerikkalaisten perheiden elämää. Ohjelma tulee todennäköisesti myös Suomeen esitettäväksi myöhemmin.