Beverly Hillsin täydellinen nainen löysi varastetun sormuksensa ennustajaeukon sormesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittua Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa tähdittävä Kyle Richards löysi kodistaan varastetun arvosormuksen valokuvasta. Kuvassa oli ennustajaeukon kädet. Hän on jäljittänyt korun sijaintia siitä lähtien.

– Katselin Instagramia ja näin Diane Keatonin kuvissa ennustan kädet Third Street Promenadelta, ja henkilöllä oli minun sormukseni sormessa, Richards kertoo.

Hänen kotiinsa murtauduttiin vuonna 2018, eikä nainen ole nähnyt sormusta sen jälkeen. Kyle Richards palkkasi avukseen yksityisetsivän selvittämään sormuksen nykyistä sijaintia. Etsivä epäonnistui työssään, joten hän on päättänyt selvittää asian itse. Nainen on valmis lunastamaan sormuksensa takaisin maksusta, Page Six uutisoi.