Demi Lovato erosi yllätysrakkaastaan – kihlautumisesta vain muutama kuukausi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato kihlautui heinäkuussa näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Nainen hehkutti, että kyseessä oli hänen elämänsä suurin rakkaus, eikä hän ole tuntenut oloaan yhtä onnelliseksi aiemmin. Nyt kihlaus on purettu.

Lähipiiristä on kerrottu Page Sixille, että 28-vuotiaalla Demi Lovatolla ja hänen 29-vuotiaalla kihlatullaan Max Ehrichilla on ollut vaikeuksia saada parisuhteensa toimimaan. Aiemmin julkisuuteen nousi miehen kommentteja, joita hänen on kerrottu kirjoittaneen Selena Gomezille. Miestä on kuvailtu myös pyrkyriksi.

Demi Lovato jouduttiin elvyttämään uudelleen henkiin kaksi vuotta sitten naisen otettua tappavan määrän fentalyynia. Hänen sydämensä pysähtyi. Demi Lovato aloitti vaativan hoitojakson. Fanit rukoilevat, että juuri jaloilleen päässyt nainen ei muserru eron takia.