Eronneen Cardi B:n Instagram-viestilaatikko täyttyi pokausviesteistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Cardi B erosi hiljattain aviomiehestään, räppäri Offsetistä. Tähdellä ei arvatenkaan olisi todennäköisesti vaikeuksia löytää rinnalleen uutta kumppania, mutta nyt hän on paljastanut suunnittelevansa ainakin toistaiseksi sinkkuelämän viettämistä.

Cardi B puhui erostaan OnlyFans-sivullaan jakamassaan livevideossa. Tähden mukaan hänen Instagram-tilinsä viestilaatikko on jo täyttynyt treffipyynnöistä ja herutusviesteistä. Hän ei kuitenkaan halua tällä hetkellä seurustella kenenkään kanssa vaan keskittyä liiketoimintaansa.

Cardi B:n mukaan häntä ei voi satuttaa avioerosta puhumalla, sillä hän oli eropäätöksen tehnyt osapuoli. Räppäri ei halunnut odottaa uudelleen petetyksi joutumista ja uuden kohun keskiöön joutumista, vaan päätti lähteä parisuhteesta. Cardi B:n ja Offsetin yhteisen lapsen huoltajuusasioita tullaan käsittelemään oikeudessa 4. marraskuuta, uutisoi Billboard.