Auton perävaunun lasti oli liian raskas – seurauksena raju onnettomuus ohitustiellä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Auton perässä ei kannata yrittää raahata liian raskaasti lastattua perävaunua. Muuten saattaa käydä samalla tavalla, kuin Yhdysvaltojen Texasissa ikuistetulla viraalivideolla.

Kojelautakameran kuvaamalla videolla nähdään lava-auto, joka vetää perässään suurikokoista perävaunua. Perävaunun päällä on Hummer-merkkinen auto. Auton kiitäessä ohitustiellä alkaa perävaunu yllättäen kaatua tietä kohti Hummerin painosta.

Ei aikaakaan, kun niin lava-auto että perävaunu ja siihen kiinnitetty Hummer ovat kyljellää tiellä. Daily Mail -lehden mukaan kuljettaja selvisi tilanteesta ehjin nahoin onnettomuuden hurjuudesta huolimatta. Tilanne tapahtui Texasin Irvingissä 17. syyskuuta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.