Joaquin Phoenixin ja Rooney Maran lapsi syntyi – nimettiin Joaquinin edesmenneen veljen mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-pariskunta Rooney Mara ja Joaquin Phoenix ovat saaneet poikalapsen. Parin tuore esikoislapsi nimettiin Joaquinin edesmenneen näyttelijäveljen, Riverin mukaan.

Yksityisyydestään tarkka pariskunta ei ole itse vahvistanut vauvauutista. Paljastus tapahtui elokuvaohjaaja Viktor Kossakovskyn toimesta Zürichin elokuvafestivaaleilla, jossa hän oli mainostamassa Joaquin Phoenixin tuottamaa Gunda-dokumenttielokuvaa. Ohjaajan mukaan tähti ei päässyt paikalle, sillä hänelle syntyi juuri River-niminen poika.

Nimi on selvä kunnianosoitus muun muassa Stand by Me – viimeinen kesä ja Indiana Jones ja viimeinen ristiretki elokuvissa näytelleelle River Phoenixille, joka menehtyi 31. lokakuuta 1993 vasta 23-vuotiaana. Joker-tähti Joaquin Phoenix ja The Social Network -elokuvasta tunnettu Rooney Mara menivät kihloihin viime vuonna. Heidän paljastettiin tänä keväänä odottavan esikoislastaan, mutta pariskunta ei ole itse kommentoinut asiaa toistaiseksi julkisuudessa.