Kim Kardashian pyytää vinkkejä lasten viihdyttämiseen – fanit ihmettelivät miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat ihmiset viettävät tällä hetkellä paljon aikaa kotonaan harjoittaessaan sosiaalista eristäytymistä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Monet vanhemmat joutuvat olemaan melko luovia keksiessään lapsilleen kotona mielekästä puuhasteltavaa. Myös Kim Kardashian näyttää olevan tekemistä vailla.

Realitytähti Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän katsoo neljän lapsensa ja miehensä Kanye Westin kanssa televisiota. Kuvan yhteydessä nainen kysyy faneiltaan vinkkejä, joiden avulla hän voisi viihdyttää lapsiaan. He ovat perheenä eristäytyneet muilta ihmisiltä ja ovat hauskaa tekemistä vailla.

Monet fanit ihmettelivät Kim Kardashianin julkaisua ja sitä, että hän ei keksisi heidän valtavassa kartanossaan lapsilleen muuta tekemistä kuin sohvalla loikoilu. Kardashianin talossa on suuri piha, oma uima-allas, koripallokenttä, elokuvateatteri ja leikkihuone, joten lapsilla ajattelisi olevan paljonkin tekemistä.