Poliisit hälytettiin miehen kotiin – jääkiekkopeliin eläytyminen sai naapurin pelkäämään ammuskelua

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunteet kuumenevat helposti penkkiurheilun parissa, mikä ei ole aina naapureiden. Taannoin erään jääkiekkofanin kotiin hälytettiin jopa poliisit, sillä miehen huutelun tulkittiin viittaavan ampuma-aseväkivaltaan.

Floridalainen Devin Garnett oli katsomassa Stanley Cupin finaalien kolmatta ottelua, jossa pelasi hänen suosikkijoukkueensa Tampa Bay Lightning. Otteluun eläytyneet miehet alkoivat huutamaan televisiolle ”shoot! shoot”, eli ”ammu! ammu!”. Pian Garnettin ovella oli Tampa Bay Times -lehden mukaan joukko paikallisia poliiseja.

Poliisit oli hälytetty paikalle naapurin toimesta, joka oli kuvitellut miesten kannustavan toisiaan kirjaimellisesti ammuskelemaan aseella. Garnett kuitenkin totesi ettei hänen kotonaan ole aseita, ja että he olivat huutaneet vain ruudussa pelanneelle Steven Stamkosille. Garnett paljasti Twitterissä naapurin jättäneen hänelle yllätyksen, jossa tämä selitti varttuneensa perheväkivallan keskellä ja pahoitteli poliisien hälyttämistä miehen kotiin olutpackin muodossa.