Valtteri Bottas revittelee avautumisellaan – tyylikäs sivallus kritisoijille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki sunnuntaina upean suorituksen ottamalla voiton autourheilun kuninkuusluokan Formula 1 -osakilpailussa Venäjän Sotchissa. Tallikaveri Lewis Hamilton joutui tyytymään kolmanteen sijaan hänen saatuaan kaksi viiden sekunnin rangaistusta väärässä paikassa tehdyistä pysähdyksistä.

Voittonsa jälkeen Bottas sivalsi krisisoijiaan ajaessaan vielä radalla, sillä hän lähetti ”asianomaisille” hyvin lyhyen ja ytimekkään englanninkielisen kaksisanaisen viestin. Valtteri sai avautumisestaan myös kritiikkiä, mussa ainakin hänen suomalaisfaninsa pitivät lausuntoa perusteltuna. Nyt hän julkaisi sosiaalisessa mediassa piirroksen, jossa hän poseeraa palintonsa kanssa nostamassa maljaa snapsilasi kädessään ja karvalakki päässään.

Ennen kilpailua Valtteri Bottas julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, joka varmasti kiinnostaa monia formulafaneja. Hän nimittäin esitteli oman työpaikkansa, jota Bottas kutsuu kuvansa yhteydessä toimistoksi. Nyt kävi niin, että tuosta toimistosta käsin voitettiin koko kilpailu. Toisessa kuvassa Bottas nähdäänkin jo poseeraamassa osakilpailun voittajana pysti käsissään.