Aamulypsyn yllättävän katoamisen syy selvisi – koronakaranteeni iski

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio Suomipopin kuuntelijat ovat olleet alkuviikon ihmeissään, koska suosittu Aamulypsy ei ole tullut suorana lähetyksenä. Radiossa on soitettu parhaita paloja ja uusintoja koko alkuviikon ajan. Tänään studioon palannut Jaajo Linnonmaa paljasti syyn.

Pari päivää kotona ollut Jaajo Linnonmaa kertoi, että hän ja työkaveri Tuukka Ritokoski olivat altistuneet viime viikolla koronavirukselle työkeikalla. Jaajon tulos oli negatiivinen, kuten mies etukäteen otaksui. Ritokoski odottaa tuloksia edelleen.

– Ku olit melkein satavarma että sulla ei ole koronaa. Kaikki konkretisoituu, kun menee käymään testissä. Istut autossa siinä ja sit joku tökkii sua nenään jollakin haravalla, Linnonmaa kertoi lähetyksessä.