Foreca: Harvinaisen lämmin ja aurinkoinen sää jatkuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat päässeet nauttimaan kesäisen aurinkoisista ja lämpimistä keleistä, vaikka elämme jo lokakuun vaihdetta. Forecan meteorologit lupaavat, että loppuviikosta aurinkoiset ulkoilukelit jatkuvat.

– Loppuviikolla kaakonpuoleinen ilmavirtaus Suomessa jatkuu. Sää muuttuu jälleen aurinkoisemmaksi etenkin maan etelä- ja keskiosassa, ja lämpötilat nousevat yhä paikoin jopa 20 asteen tuntumaan ja laajalti yli 15 asteen. Lapissa pilvisyys on runsaampaa ja lämpötilat ovat 10 asteen molemmin puolin, Foreca ennustaa.

Suomalaiset ovat innostuneet retkeilemään ja ulkoilemaan kauniin syksyn kannustamana. Jokaisen kannattaa tutustua oman paikkakuntansa ulkoiluretteihin ja piipahtaa sen jälkeen kaakaolla paikallisessa kahvilassa. Aurinkoiset ilmat sopivat mainiosti myös syysaskareiden tekemiseen, kuten ikkunoiden pesuun tai puutarhatöihin.