Huhu vahvistui: Sacha Baron Cohen kuvasi salaa Borat-elokuvan jatko-osan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Sacha Baron Cohenin suosikkihahmoihin lukeutuva kazakstanilainen tv-toimittaja Borat tulee pian aiheuttamaan jälleen hämmennystä ja härskejä tilanteita. Huhut Borat-elokuvan jatko-osasta ovat nimittäin saaneet vahvistuksen.

Sacha Baron Cohenin on paljastettu jo kuvanneen uuden Borat-elokuvan vähin äänin, ja se on jopa esitetty harvoille ja valituille elokuvateollisuuden sisäpiiriin kuuluville. Collider-sivuston mukaan Borat on jatko-osassa kaikkien tuntema kuuluisuus, joten hänen täytyy haastatella ihmisiä peiteroolin takaa. Jatko-osa siis heijastelee Cohenin omia haasteita huijata ihmisiä haastatteluihin kuuluisuuden myötä.

Huhut Boratin jatko-osasta levisivät pari viikkoa sitten verkossa levinneen videon ansiosta, jossa Sacha Baron Cohen nähtiin ajelemassa Los Angelesissa suosikkihahmon rooliasussa. Jatko-osan tarkemmat yksityiskohdat ovat kuitenkin edelleen hämärän peitossa. Esimerkiksi elokuvan ohjaaja, tuotantoyhtiö ja julkaisukanava eivät ole toistaiseksi tiedossa.