Kuka vei hirret tontilta Tohmajärvellä? Poliisi pyytää vihjeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi kertoo hieman erikoisesta varkaudesta. Poliisin tiedotteen mukaan varas on vienyt hirsiä Tohmajärven haja-asutusalueella sijaitsevalta tontilta. Teon tarkkaa ajankohtaa ei tiedetä.

Hirsien anastaminen havaittiin lauantaina 26. syyskuuta. Havaintoja asiaan liittyen voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystyksen puhelinnumeroon 0295415320. Ilmoita havainnoista virka-aikana.

Tohmajärvi sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Venäjän rajan tuntumassa. Tohmajärvellä sijaitseva Niiralan rajanylityspaikka on itäisin Euroopan unionin henkilöhenkilöliikenteen maarajanylityspaikoista. Noin puolet tohmajärveläisistä asuu haja-asutusalueella.