Kendall Jenner esitteli niukasti verhottua mallivartaloaan – kuumat peiliselfiet Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kendall Jenner ei vaikuta olevan yhtä kiinnostunut uran luomisesta yrittäjänä kuin pikkusiskonsa Kim. Sen sijaan hän on luonut menestyksekästä uraa mallina.

Nyt Kendall Jenner nähdään jälleen esittelemässä mallivartaloaan Instagramissa. 24-vuotias tähti jakoi sosiaalisessa mediassa peiliselfien, jossa hän poseeraa kameralleen alusvaatteisillaan. Tähti mitä ilmeisimmin viihtyy kylpyhuoneessaan, sillä hän kuvaili sitä kuvatekstissään mukavaksi.

Koronakriisi on muuttanut myös mallian työskentelevien arkea. Kendall Jenner onkin nähty viime aikoina poseeraamassa ammattilaiskuvien otoksia huomattavasti enemmän omissa peilin kautta ottamissaan selfiekuvissa, joita hän on jakanut faneilleen Instagramissa.

 

View this post on Instagram

good bathroom

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

i 💛 lakes

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on