Kolme autoa paloi Helsingin Pohjois-Haagassa – poliisi kaipaa havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme henkilöautoa paloi poroksi viime yönä Ida Albergintiellä Pohjois-Haagassa Helsingissä varhain tiistaiaamuna. Poliisi tutkii epäiltyä törkeää vahingontekoa. Tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Autot vaurioituivat lunastuskuntoon.

‒ Tämänhetkisten tietojen valossa poliisi epäilee, että toistaiseksi tuntematon henkilö sytytti pysäköidyn henkilöauton tuleen ja palo levisi myös kahteen muuhun autoon sekä autojen takana olleeseen puuhun. Pelastuslaitos esti palon leviämisen taloihin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi etsi epäiltyä tekijää lähistöltä, mutta häntä ei toistaiseksi ole tavoitettu. Asiaan liittyvät tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisille virka-aikana puhelimitse numeroon 029 547 5433 tai sähköpostitse osoitteeseen yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi.