Sara ”Smoukahontas” Forsbergin viisumi umpeutui – joutuu palaamaan Suomeen ilman koiraansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen. New Yorkissa asuva suomalainen viihdetähti Sara Forsberg on kertonut kinkkisestä tilanteestaan Instagramissa. Naisen viisumi on umpeutunut, eikä sitä uusita koronatilanteen vuoksi. Hän joutuu siis palaamaan Suomeen.

Asia on erityisen ikävä siinä mielessä, että hänen Valo-koiransa joutuu jäämään Yhdysvaltoihin. Lemmikille ei ole annettu tarvittavia rokotuksia, joten Sara ei pysty ottaa sitä mukaansa. Hän etsiikin nyt vastuullista hoitajaa koiralle siihen saakka, että pääsee takaisin Amerikan mantereelle.

Forsberg ounastelee, että Suomen visiitti saattaa kestää kuukausien ajan. Hän joutuu jättämään Yhdysvallat ensi viikolla. Nainen on asunut siellä alle vuoden.

View this post on Instagram

hi new york missed u 🤍🗽

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on