Jessica Alvesin ulkonäkö päivittyi jälleen – 12. nenäleikkaus korvan rustosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasiliassa syntynyt, mutta sittemmin Lontooseen muuttanut Jessica Alves on vieraillut vaihteeksi kauneuskirurgin veitsen alla. Kerroimme hänen käyneen nenäleikkauksessa, mutta nyt kosmopoliitti on kertonut uudesta operaatiosta lisätietoja.

– Minulla on ollut nenässä ulkopuoliselta luovuttajalta saatua rustoa, mikä aiheutti muutama vuosi sitten rustoinfektion. Olin vakavassa infektiokierteessä, kunnes iranilainen lääkäri puhdisti nenäni ja poisti kaikki rustot. Tämä aiheutti sen, että nenäni kutistui todella pieneksi, Jessica Alves kertoo Daily Mailille.

Nyt turkkilainen tohtori Ali Gürlek oli ottanut Jessicalta hänen omaa rustoaan korvasta ja siirtänyt sitä nenään. Nainen kehuu, että pystyy hengittämään paljon aiempaa paremmin. Kyseessä oli hänen 12. nenäleikkaus, ja hän joutui etsimään oikeaa kirurgia pitkän aikaa. Viisi kieltäytyi tehtävästä tyystin.

Hän juhlisti uutta ulkonäköä uusilla hiustenpidennyksillä, jotka ovat naisen alaselkään asti. Jessica Alves keskittyy elämässään lähinnä ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hän aloitti vuoden 2020 naisena, sillä hänet tunnettiin aiemmin nimellä ihmis-Ken.