Karen Havary keimaili rannalla peppuaan nostellen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 21-vuotiaasta Karen Havarystä, josta on muodostunut viime aikoina somen suosikkikurvitar.

https://www.instagram.com/p/CFsIqh2hqRC7kxNwe7xGPWBl_TW-XjOEKt48p40/

Nyt poikkeuksellisen muodokkaasta vartalostaan tunnettu kurvitar on keimaillut kameran edessä paratiisirannalla erittäin näyttävänä. Hiekalla niukoissa biksuissa istuskeleva julkkisnainen nostaa toisessa kuvassa takapuoltaan jostain syystä ylös ja kysyy seuraajiltaan kumpi kuvista on heidän suosikkinsa. Katso kuva tästä.