Nicole Scherzinger säkenöi – hurmasi fanit violetissa glittermekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger on tumma kaunotar, jonka kuvat harvemmin jättävät faneja kylmäksi. Nyt tähti julkaisi itsestään upeita kuvia, joissa hän esitteli seuraajilleen kimaltelevaa asuaan.

Hetki sitten 43 vuotta täyttänyt laulajatähti ilahdutti Instagram-sovelluksessa 4,5 miljoonaa seuraajaansa kuvilla, jossa hän esittelee The Masked Singer -ohjelman kuvauksia varten loihdittua näyttävää tyyliään. Nainen on pukeutunut violettiin vartalonmyötäiseen mekkoon, joka on koristeltu kokonaisuudessaan valossa säkenöivillä paljeteilla.

Tähden violetti tyyli tuntuu ihastuttaneen faneja. Nicole Scherzinger pyysi seuraajiaan kommentoimaan kuvaa suosikkiemojeillaan, jotka ovat väritykseltään violetteja. Kommenttikentässä nähdäänkin nyt erityisen paljon violetteja sydämiä, sateenvarjoja sekä munakoisoja, joiden kaksoismerkitys huvittaa monia.