Kylie Jennerin tytär sai 12 000 dollarin päikkyrepun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman nuorimman liiketoimillaan menestyneen miljardööri Kylie Jennerin kaksivuotias Stormi-tytär on saanut uuden repun. Kyseessä on huippumerkki Hermesin luomus, jonka hintalappu on noin 12.000 dollaria, eli hieman päälle 10.000 euroa.

Vaaleanpunainen nahkareppu sopii pienokaisen selkään loistavasti. Kylie Jenner ei tunnetusti säästele lapseensa liittyvissä kustannuksissa. Repun lisäksi lapsella on Jordanin retrolenkkarit, musta t-paitahame ja timanttikorvakorut. Hän menee ensimmäistä kertaa päiväkotiin.

Kylie Jenner on keräillyt arvolaukkuja pitkään. Hänen kokoelmansa arvo on joidenkin lähteiden mukaan yli miljoona dollaria. Kylie Jenner on sanonut haluavansa suurperheen, mutta aika ei ole vielä oikea.

View this post on Instagram

first day of schooooool 🖤📝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Instagram