Omistaja teki lemmikeille esteradan – hulvaton ero kissan ja koiran suorituksissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleisesti voidaan ajatella, että on olemassa sekä koira- että kissaihmisiä ja että nämä kaksi tyyppiä eroavat toisistaan. Monilla on kuitenkin lemmikkeinään sekä kissoja että koiria, minkä ansiosta he pääsevät nauttimaan kummankin eläinlajin ominaisuuksista.

Nyt eräs lemmikin omistaja on kuvannut hauskalle videolla sitä miten hänen kissansa ja koiransa ovat selviytyneet samasta esteradasta. Nainen on asettanut lattialle tasaisin välein pystyyn erilaisia pieniä kosmetiikkapurnukoita, jotka näyttäisivät suurimmilta osin olevan huulikiiltoja ja -punia.

Aluksi omistaja kutsuu kissan luokseen, jolloin nähdään miten kissa suoriutuu vaikeasta esteradasta. Kissa puikkelehtii purnukoiden välistä todella taitavasti ja onnistuu tehtävässä niin, että se ei kaada yhtäkään tuotetta kumoon. Sitten on koiran vuoro. Koira on innoissaan omistajansa kutsusta ja yrittää aluksi varoa huulipunia. Lopulta se kuitenkin päätyy vain juoksemaan suoraan niiden yli välittämättä siitä, että purkit kaatuvat.