Poliisi sai etsityn Tesoman miehen kiinni – ilmoittautui itse poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi äskettäin valokuvan miehestä, jonka epäillään syyllistyneen Tampereella Tesomalla viime vuonna 18. elokuuta tapahtuneeseen henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen. Kuva on nyt tuottanut tulosta.

– Kuvan esittämän miehen henkilöllisyys on selvinnyt, kun kuvan esittämä mies itse ilmoittautui tällä viikolla poliisille. Hänet otettiin kiinni ja miestä on kuulusteltu. Häntä epäillään myös toisesta henkeen ja terveyteen liittyvästä rikoksesta Tampereella. Rikoksen tekoaika on tämän vuoden elokuu ja tekopaikkana on Haukiluomassa oleva yleinen paikka, poliisista kerrotaan.

Poliisi sai ihmisiltä lukuisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta henkilöllisyyden selvittämiseen. Poliisi haluaa kuitenkin kiittää ihmisiä, jotka pyrkivät auttamaan poliisia asian selvittämisessä. Epäilty on täysi-ikäinen mies ja tuomioistuin on vanginnut hänet. Poliisi ei kerro teosta enempää uhrien suojelemiseksi.