Alicia Keys hauskassa musiikkipelissä – mikä laulu sanasta tulee mieleen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Muusikko on viime aikoina käynyt läpi useita hauskoja haastatteluita promotessaan uutta albumiaan, joka kantaa nimeä Alicia. Nyt tähti nähdään hauskassa musiikkipelissä Elle-sivuston julkaisemalla videolla.

Alicia Keys otti osaa Song Association -peliin, jossa hänelle annetaan aina jokin sana, minkä jälkeen tähden tulee laulaa kappaletta, jossa kyseinen sana kuullaan. Pelin säännöt kuulostavat yksinkertaisilta ja helpoilta, mutta kun kamera käy, mieli voikin lyödä tyhjää ja olla muistamatta helpoimpiakaan kappaleita.

39-vuotias Alicia Keys sai ensimmäisinä sanoinaan eteen helpot lyriikat, joista hän muisti heti oman kappaleensa. Videolla kuullaan miten Alicia Keysin ääni taipuu upeasti myös Whitney Houstonin, Princen ja Aretha Franklinin kappaleiden melodioihin.