Dr. Dre voitti avioeroon liittyvän oikeustaiston – ei joudu maksamaan 1,5 miljoonaa dollaria exälleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Dr. Dre on parhaillaan eroamassa vaimostaan, Nicole Youngista. Nyt oikeuden tuomari on hylännyt tulevan ex-vaimon erorahoihin liittyvän vaatimuksen.

Nicole Young oli TMZ-sivuston mukaan pyytänyt oikeudessa muusikkoa maksamaan hänelle 1,5 miljoonaa dollaria erilaisten kulujen kattamiseksi. Lisäksi hän olisi halunnut Dren maksavan hänelle viisi miljoonaa asianajajakuluja. Oikeuden tuomari kuitenkin hylkäsi vaatimuksen.

Nicole Youngin pyytämä summa olisi kattanut muun muassa vartijoiden palkkaamisen, sillä nainen kertoo saaneensa tappouhkauksia. Tuomari kuitenkin hylkäsi anomuksen, sillä Young oli jo irtisanonut Dren palkkaaman turvatiimin. Youngin mukaan hän erotti Dren palkkaaman turvatiimin, sillä hän piti sitä liian kontrolloivana.