Jennifer Lopez esitteli upeita hiuksiaan – kuva jättää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on yksi niistä julkkisnaisista, joita aika tuntuu käsittelevän silkkihansikkain. Nainen pysyy nuorekkaana ja vuosi vuodelta timmimmässä kunnossa vaikka vuodet vierivät eteen päin. Nyt Lopez julkaisi jälleen itsestään uskomattoman kauniin kuvan, jossa yli 50-vuotiasta voisi hyvin luulla monta kymmentä vuotta nuoremmaksi.

Jennfier Lopez julkaisi omalla Instagram-kanavallaan näyttävän selfie-kuvan, joka on saanut fanien leuat loksahtamaan ihmetyksestä auki. Kuvassa tähti poseeraa valkoisessa paidassa ja farkuissa esitellen paljasta timmiä vatsaansa. Huomion keskipisteenä kuvassa on silti upeat hiukset.

Jennifer Lopezille on luotu upea tyyli, jota 51-vuotias tähti esittelee itsevarmana. Naisen hiuksiin on kiinnitetty hurjan pitkät pidennykset, jotka yltävät tähden reisitaipeisiin saakka kun hän istuu. ”Wow!!!!”, Khloe Kardashian kommentoi kuvaa eikä olekaan ainoa, joka on ihastellut naisen ulkonäköä.