Näin Elizabeth Hurley pitää huolta vartalostaan – hikitreenit eivät kuulu rutiiniin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. Nyt nainen on kertonut mikä hänen solakan vartalonsa salaisuus on.

Elizabeth Hurley kertoi Us Weekly -sivustolle antamassaan haastattelussa miten hän pitää terveydestään huolta. Hurley paljasti, että hän ei oikeastaan edes treenaa siten, että voisi kutsua sitä kuntoiluksi. Hurley kuitenkin kiinnittää joka päivä huomiota siihen, että hän pysyy aktiivisena ja on liikkeellä.

Elizabeth Hurley on huomannut, että liikkuminen pitää yllä kykyä liikkua. Nainen tiskaa ja tekee kaikenlaisia kotiaskareita pysyäkseen aktiivisena päivän aikana. Hurley myös huolehtii siitä, että hän syö paljon kasviksia eikä syö liian suuria annoksia. Nainen yrittää syödä joka päivä terveellisesti ja vältellä napostelemista aterioiden välissä.

View this post on Instagram

Another day…. another bikini 😉 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on