Rihanna tekee sittenkin paluun musiikkiin – yhdeksäs albumi ei jääkään kesken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu poptähti Rihanna on alkanut havittelemaan itselleen miljardööristatusta kauneus- ja alusvaatealalle astuttuaan, minkä vuoksi hän jätti myös musiikin tekemisen tauolle. Nyt on kuitenkin huhuttu, että Rihanna on alkanut uudelleen työstämään yhdeksättä albumiaan.

Rihanna on julkaissut albumin viimeksi 2016 vuoden tammikuussa. Anti-niminen albumi sisälsi muun muassa megahitin Love on the Brain ja Draken kanssa yhteistyössä tehdyn Work-hitin. 32-vuotias laulaja oli kiertueella, minkä jälkeen hän alkoi työstämään uutta musiikkia. Samaan aikaan nainen perusti myös Fenty Beauty -kosmetiikkasarjan ja Fenty X Savage -alusvaatebrändin. Nämä yritykset alkoivat viedä naiselta enemmän aikaa.

Rihanna teki uutta musiikkia yhdeksännelle albumilleen kahden vuoden ajan. Heinäkuussa kuitenkin uutisoitiin, että Rihanna oli päättänyt väistyä musiikkialalta kokonaan ja jättää albuminsa kesken. Nyt fanit ovat olleet riemuissaan kun Us Weekly -sivuston mukaan tähti on palannut musiikkinsa pariin. Rihanna on kertonut, että hän on tehnyt uusia kappaleita Pharrell Williams ja The-Dream tuottajinaan.