Emily Ratajkowski yläosattomissa malliposeerauksissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi seksikkäimmistä sosiaalisen median kaunottarista, jota kymmenet miljoonat ihmiset seuraavat. Nyt Ratajkowski julkaisi V Magazine -lehden ottamia kuvia, joissa nainen poseeraa yläosattomissa.

Emily Ratajkowski häikäisee näyttävissä mustavalkoisissa kuvissa, joissa kaunottarella on vielä vaaleat hiukset. 28-vuotiaan mallin ylle on puettu vain mustat alushousut eikä lainkaan yläosaa. Kuvissa Emily Ratajkowski peittääkin rintansa vain käsiensä avulla.

Nainen julkaisee faniensa silmien iloksi näyttäviä kuvia itsestään lähes päivittäin ja onnistuu aina häikäisemään omalla kauneudellaan, joka tuntuu hyvin vaivattomalta. Kuvissa tähden hoikka mallivartalo pääsee oikeuksiinsa ja todistaa jälleen sen minkä vuoksi nainen on niin työllistetty alusvaate- ja bikinimalli.