Usain Bolt julkaisi söpön kuvan tyttärestään – nimensä veroinen pienokainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdeksankertainen olympiavoittaja ja maailman nopein mies, juoksija Usain Bolt, on julkaissut Facebookiin söpön kuvan tyttärestään. Jamaicalainen mies sai lapsen yhdessä pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kasi Bennettin kanssa kesällä.

Tyttären nimi on Olympia Lightning Bolt. Ylpeä 33-vuotias isä on itse eläköitynyt ammattijuoksijan urasta, mutta jatkaa menestyksen niittämistä lastaan kasvattamalla. Tyttö on isänsä suurin ylpeyden aihe.

Pienokaisella on nimeensä sopiva body päällä. Valkoisessa asussa on kultainen salama. Usain Bolt pitää edelleen hallinnassaan 100 metrin, 200 metrin ja 4 x 100 metrin maailmanennätysaikoja.

⚡️⚡️⚡️

Publiée par Usain Bolt sur Mercredi 30 septembre 2020