DJ-tähti Tony Cook on kuollut 31-vuotiaana – tunnettiin nimellä Cookie Monsta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen DJ Cookie Monsta, eli Tony Cook, on kuollut 31-vuotiaana. Miehen kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hän asui Yhdistyneen kuningaskunnan Nottinghamissa.

Miehen tunnetuimpia hittejä olivat dubstep-kappaleet Ruff ja Blurgh. Tony Cookin levy-yhtiö on vahvistanut kuolinuutisen ja pahoittelee erityisesti miehen pienen Olly-pojan puolesta. DJ perui viime vuodelle suunnitellun kiertueen mielenterveysongelmien vuoksi.

– Olen kamppaillut viimeisen vuoden ajan mielenterveysongelmista ja lähiviikot ja kuukaudet ovat olleet vaikeampia kuin koskaan aiemmin. En ole ollut onlinessa, koska yritän selvittää ongelmiani sosiaalisen median luoman loiston ulkopuolella. Valitettavasti en ole edennyt eheytymisessä niin paljon kuin haluaisin, joten olen päättänyt pitää pidemmän tauon keikkailusta, Cook kirjoitti Facebookissa taannoin.

For the past year I’ve been struggling with mental health issues, over the recent weeks and months this has become…

Publiée par Cookie Monsta Official sur Jeudi 16 mai 2019

View this post on Instagram

I just crapped myself

A post shared by Cookie Monsta (@cookiemonstacircus) on