Biksut ja maski sopivat yhteen – suomalaiskaunotar paljasti kuvalla miten se onnistuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Nyt Jessica esittelee miten biksut ja maski sopivat yhteen tyylikkäästi. Kuvansa yhteydessä Edström kertoo aikovansa lentää seuraavana päivänä ja toteaa kuvan asukokonaisuuden olevan ehkä sopiva lentomatkustamiseen. Aika näyttää millaisessa asussa Jessica lentokentälle lopulta ilmestyy.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.