Koira halusi syödä ruokansa mukavasti – näinkin koira voi nautiskella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet joutuvat useissa kotitalouksissa tyytymään lattialta syömiseen ihmisten nauttiessa ateriansa ruokapöydässä tai sohvalla. Murphy-niminen bassetkoira on kuitenkin toista maata. Se haluaa nauttia ruoasta kuten ihmisetkin.

Viraalina levinnyt TikTok-video osoittaa Murphyn haluavan nauttia ruoastaan mukavasti. Se ei tyydy suinkaan syömään ruokaa kylmällä lattialla olevasta kiposta.

Murphy nähdään kuljettamassa ruokakuppiaan olohuoneen sohvalle pudottamatta yhtään ruokaa alas. Selkeästi mukavuudenhaluinen koira upottaa hampaansa kuivamuonaan vasta otettuaan hyvän asennon pehmeällä sohvalla.

 

@audreywaitoprince

Just wanted to eat his dinner and relax! #murphy

♬ original sound – Audrey Waito-Prince