Lentoyhtiö jakaa 21 000 ilmaista matkalippua opettajille eri puolilla maailmaa – vielä ehdit ilmoittautua

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiö Qatar Airways juhlisti 5. lokakuuta vietettyä Maailman opettajien päivää mittavan tempauksen merkeissä. Yhtiö lahjoittaa 21 000 meno-paluu -matkalippua eri puolilla maailmaa työskenteleville opettajille.

Qatarin tiedotteen mukaan tempauksella halutaan kiittää opettajia heidän omistautumisestaan ja ahkeruudestaan epävakainakin aikoina. Opettajat pääsevät 30. syyskyyta 2021 voimassa olevilla ilmaisilla meno-paluu -lipuilla matkustamaan mihin tahansa Qatar Airwaysin 90 määränpäähän eri puolilla maailmaa. Ilmaislippujen saajille myönnetään myös 50 prosentin alennusseteli yhteen paluumatkaan.

Opettajat voivat anoa lippuja Qatarin sivuilla 7. lokakuuta saakka. Lentoyhtiö toteutti viimeksi samankaltaisen tempauksen toukokuussa, jolloin se jakoi 100 000 ilmaista matkalippua sairaanhoitoalan työntekijöille.