Madonna ei huolinut David Guettaa tuottajakseen – oli väärä horoskooppimerkki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuottaja ja DJ-supertähti David Guetta on vuosien ajan niittänyt mainetta tekemiensä superhittien ansiosta. Mies oli aikeissa tehdä yhteistyötä myös Madonnan kanssa ja hänen piti tuottaa Madonnan uusi MDNA-albumi, mutta suunnitelmiin tuli kuitenkin äkillisesti muutos.

David Guetta on paljastanut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän oli tavannut lounaspalaverissa Madonnan. Miehen oli määrä tuottaa naisen uusi albumi ja kaikki näytti sujuvan mallikkaasti. Kesken palaverin Madonnan seurassa ollut ystävä oli kuitenkin udellut tuottajan horoskooppimerkkiä, joka olikin sitten muuttanut palaverin kulun täysin.

Kun 52-vuotias David Guetta oli kertonut, että hän on horoskoopiltaan skorpioni, tähden ääni kellossa oli muuttunut. 62-vuotias Madonna oli heti tokaissut, että oli mukava tutustua, mutta hän ei pystykään työskentelemään miehen kanssa. David Guetta muistelee tapahtunutta edelleen hieman hämmentyneenä.