Piru-järvi avattiin Naya Riveran kuoleman jälkeen – uiminen kiellettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glee-sarjasta tunnettu näyttelijä Naya Rivera kuoli traagisesti 8. heinäkuuta hukuttuaan Kalifornian Piru-järveen. Järvi oli kuoleman myötä viikkokausien ajan suljettuna yleisöltä.

Nyt Piru-järvi on avattu 43 vuorokautta Riveran kuoleman jälkeen. Käytössä on kuitenkin edelleen rajoituksia, sillä järvessä uiminen on nyt kokonaan kiellettyä. TMZ-sivuston mukaan Piru-järveen on vuodesta 1994 lähtien hukkunut yhdeksän ihmistä, ja sen pohjassa on uimareiden hengen vaarantavaa roskaa.

Veneily ja kalastus sekä piknikien pitäminen on Piru-järvellä sallittua jatkossain. Naya Rivera löydettiin hukkuneena lähdettyään veneilemään 4-vuotiaan poikansa kanssa. Viranomaiset uskovat tähden pelastaneen viimeisillä voimillaan lapsensa vedestä veneeseen.