Reese Witherspoon opetteli sirkustemppuja elokuvaroolia varten – esitteli upean voltin videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Nyt tähti muisteli elokuvarooliaan, jota varten hänen tuli harjoitella erilaisia sirkustemppuja.

Reese Witherspoon näytteli Vettä Elefanteille -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2010. Elokuvan kuvaamisesta on kulunut kymmenen vuotta, minkä kunniaksi Reese Witherspoon muisteli kyseisen elokuvan tekemistä ja Marlena-hahmoon valmistautumista.

View this post on Instagram

Going through my computer, I found this an old email that linked to footage from my training days on the film #WaterForElephants. 🎥🎪 WOW! It took me back to 2010, when I got to work with some extremely talented circus trainers for my role as Marlena. Preparing for this film with @aloysiagavre and all the trainers at @cirqueschool was truly a once-in-a-lifetime experience. Learning all of those flips took five months of daily practice, practice, and MORE PRACTICE. When I started, I had no idea how hard it would be (those performers make it look so easy!) But, I threw myself into training with every bit of determination I had. I definitely fell down, A LOT 🙈. I loved the challenge. Playing Marlena was such a great moment in my career. The stunt work really pushed me farther than I had ever gone as an actor. I loved all of it… From the scenes to the costumes to my co-stars…and all the furry and not furry ones! It’s memories like this that make me feel really lucky to be an actor and a storyteller. I want thank each and everyone of you who support my work. It is my passion and it’s not possible without you ✨ #fbf #2010 🎥: @20thcenturystudios

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Reese Witherspoon harjoitteli viiden kuukauden ajan viisi päivää viikossa sirkustemppuja ja voimisteluliikkeitä elokuvaa varten. Nyt 44-vuotias näyttelijä julkaisi Instagram-videon, jossa nähdään taltiointeja naisen harjoituksista ja siitä miten hän lopulta onnistui vaikuttavan näköisessä voltissa. Reese Witherspoon oli Marlenan hahmoa esittäessään 34-vuotias.