Reese Witherspoon opetteli sirkustemppuja elokuvaroolia varten – esitteli upean voltin videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Nyt tähti muisteli elokuvarooliaan, jota varten hänen tuli harjoitella erilaisia sirkustemppuja.

Reese Witherspoon näytteli Vettä Elefanteille -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2010. Elokuvan kuvaamisesta on kulunut kymmenen vuotta, minkä kunniaksi Reese Witherspoon muisteli kyseisen elokuvan tekemistä ja Marlena-hahmoon valmistautumista.

https://www.instagram.com/p/CEKLrsjAHAM/

Reese Witherspoon harjoitteli viiden kuukauden ajan viisi päivää viikossa sirkustemppuja ja voimisteluliikkeitä elokuvaa varten. Nyt 44-vuotias näyttelijä julkaisi Instagram-videon, jossa nähdään taltiointeja naisen harjoituksista ja siitä miten hän lopulta onnistui vaikuttavan näköisessä voltissa. Reese Witherspoon oli Marlenan hahmoa esittäessään 34-vuotias.