Iso kilpikonna vieraili omakotitalon pihalla – sitten asukkaat huomasivat pienet munat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Jerseyssä perheensä kanssa omakotitalossa asuva Frank oli yllättynyt lastensa kanssa suuresti kun he olivat eräänä päivänä huomanneet, että pihaan käveli isokokoinen näykkijäkilpikonna. Perhe kuvasi kilpikonnan seikkailuja välimatkan päästä ja antoivat sen tallustella pihalla rauhassa.

Myöhemmin mies huomasi erään myrskyn jälkeen, että kilpikonna oli ilmeisesti laskenut munansa pihalle piilopaikkaan. Sade oli kuitenkin huuhdellut pesän ja kuljettanut pienet munat talon rappusille. Frank oli nopeasti etsinyt internetistä tietoa siitä miten se voisi auttaa munia kuoriutumaan.

Frank lapsineen rakensi pienille munille uuden pesän, johon he kaatoivat multaa ja asensivat lämpölampun. Miehellä ei ollut isoja toiveita projektinsa onnistumiselle, mutta kuin ihmeen kaupalla munista alkoikin muutaman päivän kuluttua kuoriutumaan pikkuisia kilpikonnia.