Kourtney Kardashian: ”Addison Rae on enkeli” – bestis täytti 20 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ystävystynyt nuoren TikTok-tähden kanssa. Tähden fanit ovat ihmetelleet kaksikon tiivistä yhteiseloa sen vuoksi, että heillä on noin 20 vuotta ikäeroa. Se ei ole kuitenkaan naisten mielestä tuntunut siltä.

Nyt Addison Rae täytti 20 vuotta, minkä kunniaksi Kourtney Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa he poseeraavat yhdessä peilipallon päällä. ”Toivottakaa kaikki hyvää syntymäpäivää tälle enkelille”, Kourtney Kardashian kehottaa fanejaan.

Kourtney on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa Addison Raen kanssa, ja naiset näyttävätkin olevan jo bestiksiä. Addison Rae on esiintynyt jo moneen kertaan Kourtney Kardashianin sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi Rae on vieraillut Kardashianin Poosh-hyvinvointisivuston videoilla ja Kourtneyn lapset ovat myös vierailleet nuoren tähden TikTok-kanavalla.