Melrose Placen kurvitar biksuissa vesillä – miesten pasmat sekaisin kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on tunnettu erityisesti Melrose Place -sarjan roolistaan, mutta nykyisin hänet nähdään Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa. Nainen on alkanut ottamaan sosiaalista mediaa haltuun viime vuosien aikana ja tehnytkin melkoisen vaikutuksen Instagramissa.

Nyt Rinna poseeraa upeassa kuvassa rintavana veneessä vain pienet biksut yllään. Kuvansa yhteydessä Lisa kommentoi laihduttamistaan.

Lisa Rinna julkaisi äskettäin hauskan videon, jossa hän tanssi musiikin tahdissa samalla kun hänen aviomiehensä Harry Hamlin kasteli kukkia. ”Hoidamme puutarhaa”, Rinna kuvaili videota, mutta näytti kuitenkin siltä, että Hamlin teki hoitamisen samalla kun vaimo tanssahteli hänen ympärillään.