Juuri nyt! Pilvenpiirtäjä ilmiliekeissä Koreassa – palaa kuin valtava soihtu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Korean Ulsanin kaupungissa sijaitseva pilvenpiirtäjä on syttynyt tuleen. Rakennus on 33-kerroksinen ja siellä on yhteensä 136 asuntoa. Suuret liekit löivät ulos pilvenpiirtäjän ikkunoista, mutta palomiehet onnistuivat rajaamaan tulipalon ja pelastamaan suuren joukon ihmisiä.

Osa pilvenpiirtäjän asukkaista pakeni paloa rakennuksen katolle ja paikallisuutisten mukaan heidät on onnistuttu pelastamaan. Ulsan on miljoonakaupunki, jonka palovoimat taltuttivat tulipaloa ja pelastivat rakennuksen asukkaita kaikkien yksiköiden voimin. Pilvenpiirtäjä oli kuin soihtu.

Tulipalo alkoi puolilta öin paikallista aikaa ja levisi nopeasti useisiin eri kerroksiin. Palo roihuaa tällä hetkellä enää kahdessa pilvenpiirtäjän kerroksessa. Tämän hetkisten tietojen mukaan sairaalaan on toimitettu savua hengittäneitä ihmisiä. Palon syttymissyytä ei tiedetä.