Hollywood-tähti Amanda Seyfried sai toisen lapsen – piti raskauden salassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Amanda Seyfried on vaalea kaunotar, joka muistetaan hänen upeista roolisuorituksistaan muun muassa Mamma Mia! -musikaalissa ja Dear John -elokuvassa. Nyt tähti on kertonut saaneensa perheenlisäystä aviomiehensä Thomas Sadoskin kanssa.

Amanda Seyfried ja Thomas Sadoski kasvattivat perhettään pienellä pojalla. Tähtipari piti koko raskauden salaisuutena ja kertoi ilouutisen sosiaalisessa mediassa vasta kun vauva oli syntynyt. Myöhemmin 34-vuotias Sayfried on jakanut myös pari kuvaa, jotka hänestä on odotusaikana otettu.

Amanda Seyfried ja hänen miehensä eivät ole vielä toistaiseksi Daily Mail -sivuston mukaan paljastaneet tuoreimman tulokkaansa nimeä. Pariskunnalla on myös kolmevuotias tytär Nina, joka sai nyt uuden roolin isosiskona. Seyfried ja Sadoski menivät naimisiin vuonna 2017.

View this post on Instagram

@thomas_sadoski and I made a little man #Repost @thomas_sadoski ・・・ If you’re interested in helping out the (now) 4 of us would love it if everyone able could set up a monthly $4 (or $44!!) donation to BOTH of these incredible organizations that help make the world a better place for kids. Repost from @inaraorg & @warchildusa. We at War Child and INARA are so happy to be the first to announce that our board members Amanda Seyfried and Thomas Sadoski welcomed their second child into this world. ⁠ ⁠ Their statement:⁠ “Since the birth of our daughter 3 years ago our commitment to the innocent children that are so brutally affected by conflict and war has been a driving force in our lives. With the birth of our son the work of INARA and War Child has become our North Star.”⁠ @mingey @thomas_sadoski @inaraorg⁠ ⁠ ⁠#AmandaSeyfried #ThomasSadoski #BabyBorn #BabyAnnouncement #SecondChild #NewBorn #INARA #WarChild

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on

View this post on Instagram

The Before

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on

View this post on Instagram

Another sweet Before #tbt

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey) on