Suurin Pudottaja -valmentaja leikkauksessa – vatsanahkaa kiristettiin

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisessa Suurin Pudottaja -ohjelmassa kilpailevien valmentajana toimiva Erica Lugo on inspiroiva esimerkki laihduttajille siitä, että suuri muutos on mahdollinen kenelle tahansa. Lugo on itse laihduttanut noin 73 kiloa ja muuttanut elämänsä täysin erilaiseksi kuin se oli vielä seitsemän vuotta sitten.

Kymmenen vuotta sitten Erica Lugon yritys meni konkurssiin. Nainen painoi 146 kiloa ja oli tyytymätön elämäänsä. Hän päätti alkaa kuntoilemaan ja kouluttautui muutaman vuosi myöhemmin itsekin kunto-ohjaajaksi. Nainen oli yksinhuoltajaäiti ja hänen entinen poikaystävänsä piti uutta koulutusta pelkkänä vitsini. Lugo on kuitenkin todistanut entisen rakkaan olleen hyvin väärässä hänen suhteensa.

View this post on Instagram

. 10 years ago I filed bankruptcy. And money security still scares the hell out me to this day. 7 years ago I weighed 322 lbs. 6 years ago I became a single mother with less than $100 bucks in my bank account. 5 years an ex boyfriend told me “you’re not a REAL trainer, you’re a joke. It’s just a piece of paper” that hurt and to this day I worry “am I a joke?” 4 years ago an agency told me “lose more weight and change your cheeks (to pudgy) and maybe you’ll be able to have a chance working with us” (yes- they were serious) 1 year ago I was diagnosed with stage 2 thyroid cancer. Life is going to hit you hard. I feel in my short 33 years I’ve been through a lot. You probably have been too. My point is ONLY you can hold yourself back. If I would allowed life’s curveball circumstances to define my future or believed the words spoken to me…I wouldn’t be here today. One thing you should know is just how damn powerful you are. You may not have all the answers or direction on how to achieve your kind of success but you need to realize that YOU are the answer. YOU are worthy! Dig deep y’all, the guck is worth it.

A post shared by Erica Lugo ⬇️ 150 Lbs (@ericafitlove) on

View this post on Instagram

Real, scary and raw transparency post. Nervous AF as I type and share. I’ve worked really hard to lose 160 lbs. I’m proud of the muscle I’ve built and I’m more proud that I’ve been able to keep the weight off for 5 years. This is what I look like👉🏽👉🏽this is also what I look like. Loose skin has been apart of my journey for 5 years. I’ve always been okay with it. It’s been my battle scar, but the more I begin to build muscle and get leaner I get the more loose skin builds up. No amount of exercise or nutrition will help the loose skin pockets on my hips and stomach. I’ve made the decision to get it removed. It wasn’t an easy decision. It’s been something I’ve researched for years. I’ve been back and forth for years and I’m finally scheduled Sept 22nd with @athenixbody and I couldn’t be more nervous, scared but excited! Just like I do with everything I’ll be tracking every second of this journey. Just had a pre op call to prep myself for all the post op care. 2 weeks until we leave!

A post shared by Erica Lugo ⬇️ 150 Lbs (@ericafitlove) on

Erica Lugo on nykyään hyvin suosittu kunto-ohjaaja ja liikunta-alan ammattilainen. Häntä on kuitenkin vaivannut laihtumisesta jäljelle jäänyt löysä vatsanahka, joka alkoi aiheuttamaan naiselle kipua hankaumien vuoksi. Nyt tähti päätti viimein käydä leikkauksessa ja poistaa ylimääräisen nahan vatsan seudulta.

Erica Lugolta leikattiin noin neljän kilon verran löysää ihoa nahan alta. Vatsanahan kiristysleikkaus oli onnistunut ja 34-vuotias nainen on jo nyt hyvin innoissaan näkemistään tuloksista. Hänestä tuntuu siltä kuin hän olisi saanut kokonaan uuden vartalon eikä ole vielä itsekään peilikuvaansa tottunut.