Suurin Pudottaja -valmentaja leikkauksessa – vatsanahkaa kiristettiin

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisessa Suurin Pudottaja -ohjelmassa kilpailevien valmentajana toimiva Erica Lugo on inspiroiva esimerkki laihduttajille siitä, että suuri muutos on mahdollinen kenelle tahansa. Lugo on itse laihduttanut noin 73 kiloa ja muuttanut elämänsä täysin erilaiseksi kuin se oli vielä seitsemän vuotta sitten.

Kymmenen vuotta sitten Erica Lugon yritys meni konkurssiin. Nainen painoi 146 kiloa ja oli tyytymätön elämäänsä. Hän päätti alkaa kuntoilemaan ja kouluttautui muutaman vuosi myöhemmin itsekin kunto-ohjaajaksi. Nainen oli yksinhuoltajaäiti ja hänen entinen poikaystävänsä piti uutta koulutusta pelkkänä vitsini. Lugo on kuitenkin todistanut entisen rakkaan olleen hyvin väärässä hänen suhteensa.

https://www.instagram.com/p/CFIEjkfpu_D/

https://www.instagram.com/p/CEuYofKppYy/

Erica Lugo on nykyään hyvin suosittu kunto-ohjaaja ja liikunta-alan ammattilainen. Häntä on kuitenkin vaivannut laihtumisesta jäljelle jäänyt löysä vatsanahka, joka alkoi aiheuttamaan naiselle kipua hankaumien vuoksi. Nyt tähti päätti viimein käydä leikkauksessa ja poistaa ylimääräisen nahan vatsan seudulta.

Erica Lugolta leikattiin noin neljän kilon verran löysää ihoa nahan alta. Vatsanahan kiristysleikkaus oli onnistunut ja 34-vuotias nainen on jo nyt hyvin innoissaan näkemistään tuloksista. Hänestä tuntuu siltä kuin hän olisi saanut kokonaan uuden vartalon eikä ole vielä itsekään peilikuvaansa tottunut.

https://www.instagram.com/p/CEmYbnhJ1ng/

https://www.instagram.com/p/CGBDPt8JZks/